dinsdag 20 december 2011

Tel Sell (1)

Heeft u dat nou ook altijd?? U moet een levensbelangrijke presentatie geven op uw werk... maar opeens ontdekt u dat u uw USB-stick met daarop de presentatie en alle onmisbare documenten kwijt bent! Wat een nachtmerrie! Nu kunt u wel schudden naar uw promotie!
Maar gelukkig behoren dergelijke horrorscenario's vanaf nu tot het verleden, want Tel Sell, bekend van de AAAAHHHH BRAAAA, komt nu met de USBear TM 
Bel 0900-9392 om te bestellen (35 cpm)
De USBear TM zorgt ervoor dat u uw USB-stick altijd en overal bij u hebt. Nooit meer zoeken in uw tas, nooit meer paniek, nooit meer stress, nooit meer overgewicht, nooit meer schulden, nooit meer gezondheidsklachten; al uw problemen zullen verdwijnen! In tegenstelling tot uw USB-stick HAHAHA HAHAHAHA HAHAHAHA. Want die verdwijnt natuurlijk niet meer!
Dankzij de USBear TM kunt u weer een normaal leven leiden. De gepatenteerde technologie die het mogelijk maakt de USB-stick zeer eenvoudig aan uw oor te bevestigen is tot stand gekomen door collaboratie van een tiental gerenommeerde wetenschappers van verschillende toonaangevende universiteiten die zich jarenlang hebben toegelegd op de ontwikkeling van de USBear TM

Het materiaal waaruit de USBear TM is vervaardigd is samengesteld door Professor Takimari van de Universiteit van Tokio. Het bevat extracten van de Spirogan plant, die maar op één plek in de wereld groeit. Uit onderzoek is gebleken dat de Spirogan plant een zeer gunstig effect heeft op de oorhuid, omdat de werkzame stoffen in deze plant een perfecte symbiose tot stand brengen met de huidcellen. Daar komt bij dat het Vg-10 plastic waterafstotend is, zodat u uw USB-stick zelfs tijdens het douchen aan uw oor bevestigd kunt houden.
Met de USBear TM is het simpelweg onmogelijk om uw USB-stick kwijt te raken!
De USBear TM kost tijdelijk slecht €89,95 en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. 
Bel 0900-9392 om te bestellen (35 cpm)


En als u binnen tien minuten bestelt, ontvangt u de USBear TM-opbergfles er tijdelijk helemaal gratis bij!! Zo is uw USBear TM altijd goed beschermd als u hem wilt meenemen op reis.Denk dus niet te lang na over wat u nou eigenlijk koopt en bestel DIRECT! Laat onzekerheid uw leven niet langer beheersen! U bent slechts €89,95 verwijderd van totale gelukzaligheid. Aarzel niet en bestel nu de USBear TM !! Bel 0900-9392 om te bestellen (35 cpm)De moraal: Bel 0900-9392 om te bestellen (35 cpm)

5 opmerkingen:

 1. I want to have a USbear for Christmas! But I don't want to pay..which number do I have to call if I don't want to pay?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WOW! Indrukwekkend! Ik wil graag de gele USBear bestellen! Ik belde 0900-9392 en na 10 minuten werd me verteld dat ik beter op de website kon bestellen, dus bij deze. Krijg ik de USBear-opbergfles er nog wel gratis bij??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moet toegeven dat ik me behoorlijk twijfel aan het sluitsysteem. Ik heb thuis geprobeerd een wasknijper aan mijn oor te doen en er bleek geen bloed meer naar mijn oren te gaan, is dit een normale bijwerking?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Piratehenkie, de USBear TM is, zoals u op de foto's kunt zien, op geen enkele wijze te vergelijken met een wasknijper. Het is een uniek en zeer origineel product ontworpen door gerenommeerde wetenschappers en het kan daarom, vanzelfsprekend, geen negatieve invloed hebben op uw bloedsomloop.

  Lindaatjuh, helaas hebt u niet binnen tien minuten besteld, dus krijgt u geen gratis USBear TM -opbergfles. Overigens kunt u de USBear TM -opbergfles wel gewoon bestellen voor de (zeer zachte) standaardprijs van €49,95.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig!! Over fantasierijkheid gesproken!
  Oh sorry, dit is geen fantasie maar een puur wetenschappelijk verantwoord en geheel veilig en vooral zinvol ontwerp.
  Wanneer komt er een paarse versie?

  BeantwoordenVerwijderen