vrijdag 6 januari 2012

Tel Sell (2)

Heeft u dat nou ook altijd? U bent lekker aan het bellen met uw gloednieuwe, prachtige en vooral dure mobiele telefoon... maar opeens slaat het noodlot toe! In een moment van verminderde waakzaamheid en concentratie laat u pardoes uw telefoon uit uw hand glippen. Uw waardevolle, onvervangbare apparaat valt genadeloos in tweeduizend stukjes op de keiharde grond en u kunt het gesprek met uw beste vriendin over de gewijzigde treintijden niet voortzetten. Wat een nachtmerrie! Maar gelukkig introduceert Tel Sell, bekend van de AAAAHHHHH BRAAAAAAAA, nu de abobaTMBel 0900-9392 om te bestellen (35 cpm)

De abobaTM is een zeer compact en ingenieus apparaat dat precies voor u berekent waar u uw mobiele telefoon wellicht zult laten vallen. U voert een aantal gegevens in en laat de abobaTM scannen op de plekken waarvoor u een kansberekening wilt maken. Dit kan bijvoorbeeld bij u thuis, maar ook op uw werk, in uw auto, in de winkel en zelfs op uw wandel- of fietsroute. Niets is te gek voor de abobaTM! De  abobaTM geeft u binnen een mum van tijd een exacte kansberekening per locatie en markeert (in het rood) de plekken waar u hoogstwaarschijnlijk uw telefoon wellicht zou kunnen laten vallen. 
Maar dat is natuurlijk niet alles! Want als u eenmaal weet waar uw telefoon kan vallen, is uw telefoon natuurlijk nog niet beschermd tegen de val! Vrees niet, hier hebben de ontwerpers van de abobaTM namelijk aan gedacht. Na jarenlang onderzoek is een team van gerenommeerde wetenschappers gekomen met de abobaTMPhoneCushionTMBel 0900-9392 om te bestellen (35 cpm)


De abobaTMPhoneCushionTM legt u op de door de abobaTM berekende waarschijnlijke vallocatie(s). De abobaTMPhoneCushionTM is gemaakt van gepatenteerd schuimrubber dat een zachte landing garandeert, ongeacht het formaat en gewicht van uw telefoon. 


Dankzij de speciaal gestructureerde onderlaag hecht de
abobaTMPhoneCushionTM zich moeiteloos aan ieder oppervlak. Dit is van essentieel belang wanneer u de abobaTMPhoneCushionTM buiten wilt gaan gebruiken bij stormachtig weer. 


De abobaTMPhoneCushionTM is verkrijgbaar in vier werkelijk fantastische kleuren! Blauw, roze, en .. weer blauw-achtig en geel!!


De abobaTM en de  abobaTMPhoneCushionTM zijn de oplossing voor al uw problemen! Nooit meer paniekaanvallen, nooit meer overgewicht, nooit meer schulden, nooit meer werkloosheid, nooit meer depressie! Al uw problemen verdwijnen als euro's op uw bankrekening! De abobaTM is verkrijgbaar voor slechts €399,- !!  Bel 0900-9392 om te bestellen (35 cpm) 
En 
u hebt al een prachtige abobaTMPhoneCushionTM voor €49,- !!

 

Als u vier 
abobaTMPhoneCushionTMs koopt, betaalt u in plaats van €196,- tijdelijk slechts €200,- !! En, bedenk goed, hoe meer abobaTMPhoneCushionTMs u heeft, hoe kleiner de kans dat uw kostbare telefoon op de grond valt! Vermaarde wiskundigen van de Universiteit van Oxford hebben zelfs vastgesteld dat de kans dat uw telefoon op een abobaTMPhoneCushionTM valt vier keer groter is wanneer u vier abobaTMPhoneCushionTMs gebruikt in plaats van één! En deze kans wordt nog eens vier maal groter wanneer u zestien abobaTMPhoneCushionTMs gebruikt! Twijfel dus niet langer! Als u nu zestien abobaTMPhoneCushionTMs bestelt, betaalt u slechts €800,- in plaats van €784,- !! Bel snel!
Als u NU de 
abobaTM bestelt, betaalt u slechts €395,- !!
En als u de 
abobaTM NU bestelt, betaalt u slechts €400,- !!
Bel 0900-9392 om te bestellen (35 cpm) 
Maar als u de 
abobaTM NU bestelt, betaalt u slechts €394,99 !! 
Denk dus goed na over wanneer u bestelt, maar denk, zoals wij dat doorgaans van u vragen, niet te goed na over wat u nu precies bestelt!

De moraal: 
Bel 0900-9392 om te bestellen (35 cpm)

4 opmerkingen:

  1. Maman: "C'est tellement con que c'est trop con."

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor de levering van de Aboba!!! Gisteren al ontvangen! Ik ben er zo blij mee! Ik heb ze zelfs op mijn werk geplaatst! Iedereen maakt er gebruik van. Binnenkort maar weer eens even bijbestellen! U hoort nog van mij!

    BeantwoordenVerwijderen